Wie verdient wat extra aandacht? Met het Warm Hart Pakket geef je een pakket vol met lekkere streekproducten om bijvoorbeeld iemand te bedanken of om iemand een steuntje in de rug te geven.

Vooral in deze tijd kan zo’n steuntje in de rug juist helpen. In het pakket zitten onder andere lekkere kaasproducten, thee en appelsappen. Via deze website bestel je eenvoudig een pakket voor iemand of een bedrijf!

Klik hier om een pakket te bestellen.

Share:
’t Wingerds hof is in 2014 geopend. Het is een authentieke en sfeervolle accommodatie, ontworpen en ingericht aan de eisen van deze tijd. Het gebouw is geschikt voor mindervaliden en beschikt over een professionele keuken en levendig terras.
LOCATIE
NEEM CONTACT OP
Dorpsstraat 31, 3366 BD Wijngaarden

© Copyright ‘t Wingerdshof 2020. Website ontwikkeld door Roy Blokzijl Media