In Wijngaarden

lekker wandelen

Rondom Wijngaarden zijn er tal van plekken waar u eindeloos kunt wandelen. Wandel het Groene Hart in of kies juist voor het bos. Probeer bijvoorbeeld het Floris V Pad of ontdek het heelal bij het Planetenpad in het Alblasserbos.

In Wijngaarden

op de fiets

Wijngaarden is een dorp net aan de rand van het Groene Hart. De perfecte plek om met uw fiets een mooie tour te maken. Zo kunt u de Molenroute fietsen door de Alblasserwaard. Kom langs mooie molens en bruggen en ontdek het o zo Nederlandse landschap.

Maak uw dag compleet

Faciliteiten

Ruime parkeermogelijkheden

‘t Wingerds hof beschikt over een groot terrein waar genoeg auto’s kunnen staan. Zelfs op een drukke dag kunt u makkelijk jouw auto kwijt. Parkeren kost geen geld en is heel gemakkelijk om uw dag compleet te maken. 

Oplaadpunt elektrische fiets

Steeds meer mensen fietsen met een elektrische fiets. Daarom heeft u bij ‘t Wingerds hof de mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden. Zo hoeft u niet zonder stroom te zitten en kunt u zo weer verder fietsen door de polders.

’t Wingerds hof is in 2014 geopend. Het is een authentieke en sfeervolle accommodatie, ontworpen en ingericht aan de eisen van deze tijd. Het gebouw is geschikt voor mindervaliden en beschikt over een professionele keuken en levendig terras.
LOCATIE
NEEM CONTACT OP
Dorpsstraat 31, 3366 BD Wijngaarden

© Copyright ‘t Wingerdshof 2020. Website ontwikkeld door Roy Blokzijl Media