Uw vergadering in

één van onze ruimtes

Het gebouw beschikt over vier ruimtes die uitermate geschikt zijn om in te vergaderen. Deze zijn variërend in grootte en inrichting. Vergaderingen van 5 tot 150 personen kunnen wij voor u faciliteren, eventueel verspreid over meerdere zalen. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van schermen, flip-overs, een whiteboard of een beamer. Uiteraard is er ook WiFi aanwezig.

Geef uw vergadering

een leuke draai

Bij ‘t Wingerds Hof heeft u niet alleen voldoende ruimte om te vergaderen, ook kunt u gebruik maken van één van onze arrangementen. Heeft u bijvoorbeeld graag een lunch bij uw vergadering? Dat kan bij ons.

Ook is ‘t Wingerds Hof uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Zo kun je gebruik maken van een schietarrangement of een biljartarrangement. Op die manier combineer je een leuke activiteit met een buffet. 

Reserveer

EEN RUIMTE

Bent u geïnteresseerd in één van onze ruimtes voor een vergadering of wilt u een arrangement reserveren? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op!

  Grote zaalIJszaalBeamer met schermTV SchermPodiumGeluidsinstallatieFlipoverSpreektafel
  ’t Wingerds hof is in 2014 geopend. Het is een authentieke en sfeervolle accommodatie, ontworpen en ingericht aan de eisen van deze tijd. Het gebouw is geschikt voor mindervaliden en beschikt over een professionele keuken en levendig terras.
  LOCATIE
  NEEM CONTACT OP
  Dorpsstraat 31, 3366 BD Wijngaarden

  © Copyright ‘t Wingerdshof 2020. Website ontwikkeld door Roy Blokzijl Media